Mary Stationary
Info

Info

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op dit account! Ik ben Maria Aangeenbrug en ik heb een hart voor creativiteit.

Wie ben ik?
Ik ben Maria Aangeenbrug, 19 jaar en woon in de mooie stad Dordrecht. Ik word blij van planten, natuur, reizen, de zon en goeie gesprekken met een heerlijk zelf geklopte cappuccino.

Geschiedenis
Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa, vader, broertjes en zusjes zijn allemaal erg creatief en al vanaf kleins af aan was ik al bezig met het ontdekken waar ik mij op wil focussen. Ik deed verschillende dingen zoals, tekenen, schilderen, graveren en handletteren. Het afgelopen jaar kreeg ik veel opdrachten van mensen om iets te maken, zoals ontwerpen voor trouwteksten, belijdenisteksten en vond ik het leuk om mensen te verassen! In mijn omgeving kreeg ik vaak te horen dat ik er meer mee moest doen, maar ik wist niet goed wat. Tot ik op het idee kwam om een Ipad te kopen en daar ontwerpen op te maken. Ik vond het een spannende stap om te maken, achteraf ben ik blij dat ik deze stap heb gemaakt.

Vanaf 23 februari 2021 verkocht ik mijn eerste producten en op 4 mei 2021 heb ik mij in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel en werd mijn bedrijfje officieel. Nu probeer ik steeds verder door te ontwikkelen in het maken van unieke producten. Dit doe ik met veel passie en enthousiasme.

Liefs, Maria

%d bloggers liken dit: